Showroom

Kom inspiratie opdoen bij de gezamenlijke showroom van Broekhuizen Keukens & Sanitair en Tegelcentrum Dorgelo. In onze showroom vind je keukens, sanitair en tegels. Kortom: alles wat je nodig hebt om een sfeervolle plek te creëren waar je kunt wonen, werken en ontspannen. We nemen je mee in de zoektocht naar jouw nieuwe keuken of badkamer, met een ruime keuze in tegels of natuursteen om het geheel mooi af te werken. We vinden samen voor elke smaak wel een passende stijl.

Onze collega Kloppenburg Interieur, een klein eindje verder op in de straat, verzorgt de gehele stoffering voor je woon- en/of werkomgeving.

In de showroom vind je een uitgebreid assortiment in raamdecoratie, vloeren, gordijnen, behang en buitenzonwering. Onze interieuradviseurs helpen je graag met het aankleden van jouw woning.

Onze showrooms
De showroom van onze keukens en sanitair en de showroom van ons tegelcentrum zijn gevestigd in hetzelfde pand, je loopt zo van de ene showroom in de andere. De showroom van Kloppenburg Interieur zit op 200 meter afstand.

Of het nu om een starterswoning, twee-onder-eenkapwoning, appartement of vrijstaande villa gaat, iedereen kan bij Broekhuizen Keukens & Sanitair, Tegelcentrum Dorgelo en Kloppenburg Interieur terecht. Samen creëren we een thuis waar je blij van wordt. Kwaliteit en service is waar we voor staan.

Beide showrooms zijn onderdeel van de Habovo Groep, één van de grootste afbouwbedrijven van Nederland die landelijk afbouwwerkzaamheden verricht zoals stucadoorswerk, Ytong wanden plaatsen, cementdek- en anhydriet vloeren, egaliseren, schuimbeton, metal stud wanden en systeemplafonds.