Duurzaam en maatschappelijk

CO2-neutrale productie
De afgelopen decennia hebben we samen met onze leveranciers een ambitieus duurzaamheidsbeleid gevoerd. Mét resultaat. Zo wordt het grootste gedeelte van de keukens en apparatuur  al sinds 2017 CO2-neutraal geproduceerd, wat we bereikt hebben door zowel CO2-reductie als -compensatie.

Hier houdt het voor ons niet op, we blijven continu zoeken naar nieuwe, innovatieve manieren om onze producten en processen nog duurzamer te maken. Onze showroom is energieneutraal.
Onze zonnepanelen leveren 100.000KwH per jaar op en dat is voldoende om alle showrooms van hun energiebehoefte te voorzien.
Wij gaan samen met onze leveranciers op zoek naar de juiste duurzame keuzes voor zowel keuken, keukenapparatuur, sanitair en wand- en vloertegels.

Wat is circulair?
In een werkelijk circulaire economie gaan grondstoffen nooit verloren maar worden zij continu hernieuwd om opnieuw het proces in te gaan. Met MVO als strategisch speerpunt, ontwikkelen onze leveranciers het circulaire keukenproces, waarbij oude keukens volledig worden gedemonteerd en de reststoffen ervan weer worden verwerkt tot grondstoffen die opnieuw de economie in gaan.

Bij alle huishoudelijke apparaten, maken we de keuze zo zuinig mogelijk gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen. Dat bereiken onze leveranciers door technische innovaties en intelligente software.

Hiermee worden de belangrijkste factoren voor de werking van je apparaten automatisch gedetecteerd, geëvalueerd en ingesteld. Deze systemen zitten in vele apparaten  om het zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk met natuurlijke hulpbronnen om te laten gaan, zoals water en energie.