Links

Het aantal merken dat wij voeren is teveel om op te noemen. Indien het merk dat u zoekt niet in deze lijst staat vraag het dan gerust.

Tegelmerken

a.c.i.f.
www.acif.it
 
Agrob Buchtal
www.agrob-buchtal.de
 
Apavisa
www.apavisa.com
 
Bärwolf
www.baerwolf.com/
 
Century
www.fincibec.it
 
Coem
Een betrekkelijk kleine vloertegelfabriek in Italië. Coem is een uiterst moderne fabriek en zeer innovatief in het ontwikkeling- en productie- proces. Hierdoor wordt door middel van computer gestuurde inktjet printers technisch zeer hoogstaand materiaal geproduceerd.
www.coem.it
 
Del Conca
www.delconca.com
 
Flaviker
Van oudsher producent van fijne en grove korrel 300x300 mm tegels voor projecten maar heeft zich de laatste 10 jaar toegelegd op gepolijst / gezoet (half gepolijst) en vele luxe en mooie materialen in diverse maten voor particuliere toepassingen.
www.flavikerpisa.it
 
Gardenia
Gardenia is een, zoals de meeste keramische fabrieken, in Modena Italie gevestigde fabriek met hoogwaardige vloer en wandtegels. Zeer in het oogspringend zijn de wandtegels in het formaat 30x90. En dat voor een prijs in het middensegment.
www.gardenia.it
 
Geotiles
www.geotiles.com
 
Grandeur
Als speciaal merk van Julius van der Werf heeft dit een breed scala aan wand – en vloertegels. Wandtegels in de formaten 25x40 tot 30x90 en vloertegels 40x40 tot 80x80. Hoogwaardig materiaal tegel tegen een zeer lage prijs.
http://gndtiles.com/
 
Harlinger Aardewerk
www.harlinger.nl
 
Hitit
Hoogwaardige Turkse leverancier van wand en vloertegels voor lager segment in markt, van sociale woningbouw renovatie tegel tot meest luxe badkamer voor een bescheiden budget.
www.hititseramik.com.tr
 
Impronta
www.impronta.it
 
Kerateam
www.kerateam.de
 
Marazzi Spanje
Marazzi Iberia uit Spanje is een onderdeel van een zeer gerenom- meerd familiebedrijf in de derde generatie van Marazzi Italie. Sinds oprichting in 1935 is dit door vele overnames van concurrerende fabrieken een van ’s werelds grootste tegelproducenten. Mooie producten en voorgeselecteerde concepten en toch nog betaalbaar.
www.marazzi.es
 
Mosa
Mosa is een Nederlandse tegelfabrikant uit Maastricht. Het tegel- assortiment van Mosa staat garant voor design, vakmanschap en aandacht voor detail. Geschikt voor de realisatie van professionele projecten tot de mooiste badkamers en woonkamervloeren.
www.mosa.nl
 
Novabell
Italiaanse (voornamelijk) vloer fabrikant die zich zeker het afgelopen jaar heeft onderscheiden in producenten met een zeer exclusieve uitstralingen voor een betaalbare prijs. Voornamelijk rustieke series.
www.novabell.it
 
Panaria
Producent van porcellanato (porselein) tegels en normale mono- cotura. Zeer uiteenlopend programma van 'simpel' en goedkoop tot zeer trendy strak of rustiek in de meest mooie vorm. Getrommeld, gepolijst, gezoet... beslist de moeite waard.
www.panaria.it
 
Pastorelli
Italiaanse producent van porcellanato ( porselein) tegels voor zowel projecten als particulier bereik. Voor consumenten de meest prach- tige uitvoering in antiek/ semi gepolijst en hooggepolijste tegels van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
www.pastorellitiles.com
 
Pavigres
Wand- en vloertegels in het lagere en midden segment geprodu- ceerd door de Portugese fabrieken Pavigres, Grespor en Cerev.
Zeer projectmatig toepasselijk in 101 kleuren in het formaat 15x15.
www.pavigres.pt
 
Porcelanosa
www.porcelanosa.com
 
Quadra
Leverancier van glasmozaïek in vele diverse kleuren en variaties.
www.mosaictrader.com
 
Rak
RAK is de grootste tegelfabriek ter wereld en is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. Vervaardigd hoogwaardige wand
en vloertegels in diverse variëteiten en formaten tegen een zeer betaalbare prijs.
www.rakceramics.com
 
Schlüter
Een Duitse fabrikant voor additionele tegelproducten als tegelpro- fielen, overgangsstrips en vele andere hulpmiddelen. Zeer ruim aanbod in mogelijkheden.
www.schlueter-systems.com
 
Self
Self is een Italiaanse fabrikant die voor een liefhebber van vakman- schap en natuurlijk uitstralende materialen houd de 1e keus. Prachtige handvorm tegels in o.a. de formaten 13x13.
www.selfitaly.it
 
Sichenia
Italiaanse producent van wand en vloertegels voor projecten en particulier. Staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Van de meest romantische badkamers tot strakke trendy inrichtingen. Met name
de Pietre di Ardenne serie (Belgisch hardsteen) is bijzonder!
www.sichenia.it
 
Sphinx
Samen met Mosa één van de oudste wand en vloertegel leveranciers van Nederlandse bodem. Bekend om zijn hoge kwaliteit en mooie concepten.
www.sphinx-tegels.nl
 
Steenbok
Nederlandse fabrikant van overwegend mooie oude rustieke tegels die een gedegen sfeer uitademen. Mooie rood/bruine vloertegels in het formaat 20x20 en wandtegels in diverse kleuren in het formaat 15x15. Producten die het bekijken zeker waard zijn.
www.steenbokholland.nl
 
Steuler
Een Duitse wandtegelfabriek uit Mühlacker die o.a. in concept (bijvoorbeeld JOOP!) ook bijpassende vloertegels produceert. Zeer sterk in afmeting 25x50 Een uitstekende prijs(middensegment) kwaliteit ratio.
www.steuler-fliesen.de
 
Tagina
Italiaanse producent die bekend staat als de Rolls Royce onder de keramisten, ongekend originele oud gemaakt nieuwe producten uit bijvoorbeeld etruskische tijd en geweldige kloostervloer imitaties voornamelijk uit het oude Umbrie van Italië.
www.tagina.it
 
Villeroy&Boch
Een van de meest bekende fabrieken ter wereld met een rijke duitse historie. Producent van prachtige collecties op het gebied van wand en vloertegels. In een hoog kwalitatief segment tegen nog redelijk betaalbare prijzen.
www.villeroy-boch.com
 
Overige tegelmerken
Ook kunnen wij artikelen van de volgende merken of fabrikaten leveren: Agrob, Aws, Ariostea, Beisterveld, Bisazza, Buchtal, Fila, Gail, Lamers, Intercodam, Pelt & Hhooykaas, Portazul, Sintesi, Stone & Glass, Vilacer
 

Overige merken

Drain 4 You
Geen doucheputje meer maar een praktische rvs afvoergoot met een lage inbouwhoogte in diverse maatvoeringen toe te passen tegen de muur of bij de deur. Grote en snelle waterafvoer en goed te onder- houden door gemakkelijk toegankelijke sifon.
www.drain4you.nl
 
Coba
Coba is een flexibel en vooruitstrevend merk afbouwproducten. Als oer-Hollands merk wil Coba het de klanten vooral zo makkelijk mogelijk maken. Met een goed assortiment, maar ook met respect voor mens, milieu en maatschappij.
www.coba.nl
 
Eurocol
Nederlandse producten van vloer en wandtegellijmen met bijbe- horende voegkleuren. Diverse oplossingen en systemen voor elke ondergrond, binnen en buiten.
www.eurocol.com
 
Mapei
Ook bekend als sponsor van grote Italiaanse wielerploegen maar voor de tegelwereld een van de belangrijkste leveranciers van lijm, egalisatie, en voeg producten voor elke gewenste ondergrond binnen en buiten.
www.mapei.com/nl-nl/
 
Rodiam
Met trots een Nederlandse producent van professioneel gereed- schap met een specialiteit in materieel voor de vakbekwame tegelzetter. Van een eenvoudige voegspons tot de meest geavanceerde snijplank.
 
ONDERSCHEIDEND IN KWALITEIT, ADVIES EN GEDEGEN SERVICE
RUIM 35 JAAR VAKMANSCHAP